Oppstart av nye lag i Kules


Informasjon om oppstart av nye lag i Herkules Fotball

Hver høst starter Herkules Fotball opp nye lag for 5-åringer. Vår strategi er å starte med fotballaktivitet høsten man fyller 5 år, for så å melde på laget til sine første kamper i 3erserien for 6 åringer våren etter. Vi starter egne lag for gutter og jenter hvert år. På denne måten skaper vi en fin inngang til fotballen for de yngste og vi har god tid på å sette strukturen som trengs rundt det enkelte lag fra oppstart. 

Vi starter det hele med en rekrutteringsdag på høsten, i august/september. Da er alle som fyller 5 år inneværende år invitert til en flott introduksjon til fotballen i Herkules med aktivitet og åpen kiosk. Alle foreldre oppfordres sterkt til å være med og vil få muligheten til å stille spørsmål og få praktisk informasjon om opplegget i klubben vår.

Etter rekrutteringsdagen kan alle som ønsker å fortsette være med på treninger ute på høsten, og inne i hall på vinteren. I løpet av vinteren settes det forhåpentligvis en gruppe på både gutte- og jentesiden som kan meldes på serier i regi av NFF Telemark den påfølgende våren. 

Har du et barn som ønsker å starte med fotball i år? 

Har du et barn som ønsker å starte med fotball i klubben vår? Da følger du med på Herkules Fotball sine nettsider for informasjon om rekrutteringsdagen, eller du kan melde interesse for at ditt barn skal bli med i til medlem@herkulesfotball.no. Gjør du det følger vi deg opp inn mot rekrutteringsdagen!

Har du spørsmål rundt oppstart av nye lag i Herkules kan du ta kontakt med rekrutteringsansvarlig i Herkules Fotball, Anders Haugseth, på medlem@herkulesfotball.no eller 922 24 894. 

 

Design og utvikling: Folkebadet