Kontakt våre lag


Hvordan komme i kontakt med enkeltlag? 

Ønsker du å starte å spille fotball i Herkules? Da er det ofte en del spørsmål som dukker opp. Hvem er trener? Hvordan kommer jeg i kontakt? Når trener laget? Hvor mye koster det? Hvordan melder jeg meg eller mitt barn inn i klubben? 

Her har du riktig fremgangsmåte: 

  1. Dersom du sitter på alle disse spørsmålene må du først ta kontakt med lagledelsen til det enkelte lag. Hvert år, ved påmelding av lag til serier, så legges trenere, lagledere og kontaktpersoner inn på laget, og kontaktinfo til disse ligger dermed offentlig ute på fotball.no. Klikk deg inn på denne linken, finn laget som er aktuelt for deg eller ditt barn og ta kontakt med trener eller kontaktperson via telefon eller mail. Da får du info om treningstid, innmelding i Spond-gruppe og annet praktisk rundt deltakelsen i laget. 
  2. Dersom du eller ditt barn har kommet i gang med trening og er i gang med fotballen hos oss, kreves det en innmelding i klubben. Alle som spiller fotball hos oss må være registrert i vårt medlemssystem og dette gjøres elektronisk via MinIdrett. Hvordan du gjør det, og hva kostnaden er for de ulike aldersgruppene, finner du via denne siden. 

Har du spørsmål knyttet til medlemskap i Herkules fotball, kontakt oss på medlem@herkulesfotball.no. 

Design og utvikling: Folkebadet