Velkommen til trenerforum i Herkules Fotball
Publisert: 14. mars 2024


Sportslig ledelse i Herkules Fotball kaller inn til trenerforum 04.04

Torsdag 04.04 inviterer sportslig utvalg (SU) i Herkules Fotball til årets første trenerforum i klubben vår. Tema for trenerforumet er presentasjon av ny sportslig ledelse i Kules, og tanker/planer for 2024. Dette blir ingen monolog fra SU, her er vi opptatte av trenernes meninger, ønsker og behov og vi legger av den grunn opp til diskusjon på tvers av alle våre lag. Det er viktig å møtes på tvers av all den flotte aktiviteten vi har i klubben vår! Sammen skaper vi utvikling og den beste mulige fotballklubben for fotballspillere i alle aldre i gult og grønt. 

Trenerforumet legges til Kulesbua og starter 1930 04.04. Hvis vi blir veldig mange har vi også holdt av klubbhuset. Vi står for enkel bevertning med kaffe og litt ved siden av. Vi regner med å holde på frem til klokken 2100. 

Bli kjent med ny sportslig ledelse i Herkules Fotball

Herkules Fotball har ny sportslig ledelse foran 2024-sesongen. Anders Haugseth, som både er engasjert i barnefotballen og på A-lagsnivå herrer, er ny sportslig leder. Øyvind Gonsholt, tidligere styremedlem og med et stort engasjement for A-lag herrer de siste to sesongene, går inn i en koordinator-rolle ved siden av Anders. Sammen skal de bygge opp et sportslig utvalg med ansvar for mange ting, men kort oppsummert skal de gjøre livet som trener og ressursperson rundt lag i klubben bedre! SU er til for alle klubbens trenere, og da er det nødvendig å møtes til et trenerforum for å skape et felles fundament for 2024-sesongen og forbi. 

Blir du med? Meld deg på!

Vi ønsker påmelding til trenerforumet. Meld deg på her innen tirsdag 02.04!

Viktig for oss å understreke at vi ønsker en trener fra hvert lag med. Det er mange lag som har flere trenere, og aktive lagledere som alle har viktige roller rundt laget. Dette treneforumet vil alle trenere og lagledere ha interesse av å få med seg, så det er derfor åpent for så mange som ønsker, så lenge du har en aktiv rolle rundt laget ditt. Ved senere trenerforum der vi kun ønsker trenere med skal vi spesifisere dette. 

Har du spørsmål? Ta kontakt med ny sportslig leder i Herkules Fotball, Anders Haugseth, på 922 24 894. 

Vel møtt! #jajajabareblimed

Design og utvikling: Folkebadet