Nye trenere på plass
Publisert: 11. desember 2019


Herkules fotball har de siste månedene jaktet en ny hovedtrener på A-laget som skal følge i fotsporene til avtroppende trener Øyvind Gonsholt. Etter flere runder med intervjuer av potensielle og kvalifiserte kandidater, har vi endelig signert nye trenere, våre egne Terje Ramstad og Boye Andre L Gåserud som likestilte hovedtrenere for Herkules sitt A-lag og B-lag. Dette betyr at de også får sportslig ansvar for spillergruppen ned til og med G16. Da vi neste år ikke har et G16 lag, gjelder dette kun juniorene.

Det var ønskelig å signere disse gutta pga deres lange fartstid i klubben og fordi de har fulgt de fleste av gutta i troppen fra barns ben av. Klubben er også veldig klar over hvilke verdier de bringer med seg. Ambisjonene i 2020 er at A-laget skal bestå i 5. divisjon, ha det gøy på trening og føle at hver enkelt mestrer og får noe igjen for å spille på dette laget. Vi ønsker også at spillerne skal kjenne litt på den stoltheten Herkules står for.

Herkules fotball ønsker å takke Øyvind Gonsholt for jobben han gjorde i 2019. Samtidig ønsker vi Terje og Boye lykke til med sesongen som kommer😀

Design og utvikling: Folkebadet