Herkules Pizzabakeren Cup 2019
Publisert: 25. mai 2019


Praktisk informasjon, kampoppsett, banekart, VIPPS, parkering, kiosk, premier og annen moro.

KAMPOPPSETT

BANEKART

Herkules fotballgruppe ønsker deg og ditt lag velkommen til fotballcup i Herkules Idrettspark i Skien. Vi har mottatt påmelding fra 77 lag som vi har fordelt med kamper lørdag og søndag. Det er et par praktiske ting som er viktig å få med seg mens dere er her.

Parkering
Adressen er Sondre Norheims vei 20, 3734 Skien. Fra riksvei 36 gjennom Skien, tar du av på vei 48, opp Bjørntvedtvegen og følger skilting mot Herkules Idrettspark. Ta med 50 kroner og vennligst følg anvisning av parkeringsvaktene kledd i gule refleksvester. Det er ikke tillatt å parkere i nærliggende boliggater. Vi tar også betaling med VISA terminal på parkeringen.

Kiosk
Vi har et bredt utvalg i flere av kioskene våre. Vi har en kortautomat men foretrekker at det betales via VIPPS på hele området (nr: 94539). Utvalget vårt består av pølser, burgere, kaker, vafler, mineralvann, slush og lignende. I år igjen serverer vi nystekte baguetter som det sunne alternativet.

Herkules fotball finnes på VIPPS, søk opp nr. 94539.

Kampene og oppsettet
Kampene varer i 1×25 minutter. Speaker starter og stopper alle kampene med en fløyte i mikrofonen. Dommerne som dømmer alle kampene er spillere i Herkules fotball og har gjennomgått et dommerkurs i forkant av cupen. Dommerne ser dere i egne t-skjorter med teksten DOMMER bakpå. Vi vet det er stor forskjell på dommerne i måten de dømmer på, men vennligst vis litt respekt overfor dem.

Alle banene er merket med banenummer som fremgår av kampoppsettet. Banenumrene starter fra de minste lagene. 3-banene får nr. 1-2, 5-banene får 3-7 og 7-banene 8-12. Sluttspillene for G13 og G14 følger NFF´s regler for barnefotball.

Vi ber dere studere kampoppsettet nøye. De fleste årsklassene har fått utdelt en bestemt bane, men i de klassene det er mange påmeldte, har vi spredd kampene på flere baner.

Avslutning
Når lagene er ferdig med alle kampene sine søndag (lørdag for noen), kan premier hentes pr. lag i sekretariatet. Da får hvert lag (6-12 år) pokaler til sine spillere. 13 og 14 årsklassen får lagpokal basert på sluttspillresultater.

Vertskapet for cupen finner du med egne t-skjorter det står «VERT» på ryggen. Vi er plassert i sekretariatet (mellom kunstgressbane og klubbhus) samt i kiosker og ellers på området. Har du noe du ønsker svar på, still spørsmål til oss, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Vi gleder oss til å se dere godt opplagte til to dager med moro.

GOD CUP!

Cupen arrangeres 8. – 9. juni 2019.

  • 3er, 5er og 7er fotball for gutte- og jentelag i alderen 6 til 14 år
  • Minimum 3 kamper hver dag, det spilles kamper både lørdag og søndag.
  • Kamper på kunstgress og naturgress
  • Pokal til alle deltagere
  • GRATIS PÅMELDING

Banestørrelser:
G/J6-7 – 3´er bane (vant)
G/J8 – G/J19 – 5´er bane
G/J10 – G/J14 – 7´er bane

PÅMELDING (frist var 15. mai)

Påmelding innen 15. mai her på nettsiden.

For spørsmål: post@herkulesfotball.no

Trenger du overnatting:

Clarion Collection Hotel Bryggeparken ligger sentralt i sentrum av Skien.
For booking, ring 35 91 21 00 eller epost: cc.bryggeparken@choice.no

Opplevelsespakker i nærheten av cupen:
Badeland – for booking, ring 35 54 10 40
Badeland ligger noen få minutters gange unna cupen:
https://www.skienfritidspark.no/aktiviteter/badeland

Design og utvikling: Folkebadet