Herkules Pizzabakeren Cup 2018
Publisert: 16. april 2018


KAMPOPPSETT


PRAKTISK INFORMASJON
Herkules fotballgruppe ønsker deg og ditt lag velkommen til fotballcup i Herkules Idrettspark i Skien. Vi har hatt nok en rekordpåmelding i år med nesten 160 lag, som vi har fordelt veldig greit. Det er et par praktiske ting som er viktig å få med seg mens dere er her. Mye av informasjonen under her får vi spørsmål om før cupen settes i gang og i løpet av helgen. Les gjerne gjennom og gjør deg kjent.

Hvordan komme seg til Herkules Idrettspark
Adressen er Sondre Norheims vei 20, 3734 Skien. Fra riksvei 36 gjennom Skien, tar du av på vei 48, opp Bjørntvedtvegen og følger skilting mot Herkules Idrettspark.

Parkering
Ta med 50 kroner og vennligst følg anvisning av parkeringsvaktene kledd i gule refleksvester. Det er ikke tillatt å parkere i nærliggende boliggater. Det er også mulig å VIPPSE parkeringen på nr. 94539.

Kiosk
Vi har et bredt utvalg i flere av kioskene våre. Vi har en kortautomat i stadionkiosken (lite gult hus ved kunstgressbanen) og kiosken ute på plassen og kontanter i den lille kiosken på vei til friidrettsstadion. MEN, vi bruker VIPPS på hele området (nr: 94539). Utvalget vårt består i pølser, burgere, pizza, kaker, vafler, mineralvann, slush og lignende. I år igjen serverer vi nystekte baguetter som det sunne alternativet.

VIPPS: 94539

Kampene
Kampene varer i 1×25 minutter. Dommerne som dømmer alle kampene er spillere i Herkules fotball og har gjennomgått et dommerkurs i forkant av cupen. Dommerne ser dere i røde Pizzabakeren t-skjorter med teksten DOMMER bakpå.

Alle banene er merket med banenummer som fremgår av kampoppsettet. Banenumrene starter fra de minste lagene. 3-banene får nr. 1-2, 5-banene får nr. 3-12 og 7-banene nr. 13-17. Sluttspillene for G/J13 og G/J14 følger NFF´s regler for barnefotball.

Banekart


Aktiviteter
G-Max er en samarbeidspartner til klubben og vil være representert med eget utsalg og selge sterkt reduserte priser på det meste av fotballutstyr. G-Max finner du i det største klubbhuset.

Avslutning
Når lagene er ferdig med alle kampene sine søndag (lørdag for noen), kan premier hentes pr. lag i sekretariatet. Da får hvert lag pokaler til sine spillere.

Vi gleder oss til å se dere godt opplagte til to dager med moro.

GOD CUP!

 

Cupen arrangeres 9. – 10. juni.

  • 3er, 5er og 7er fotball for gutte- og jentelag i alderen 6 til 14 år
  • Minimum 3 kamper hver dag, det spilles kamper både lørdag og søndag, tidlig den ene dagen og sent den andre.
  • Kamper på kunstgress og naturgress
  • Pokal til alle deltagere
  • GRATIS PÅMELDING

Banestørrelser:
G/J6 – 3´er bane (vant)
G/J7 – G/J10 – 5´er bane
G/J11 – G/J14 – 7´er bane

For spørsmål: post@herkulesfotball.no

Trenger du overnatting:
Clarion Collection Hotel Bryggeparken ligger sentralt i sentrum av Skien og Herkules fotball har fått knallpriser på overnatting til denne cupen. Her velger du selv hvilken kombinasjon du ønsker.

Enkeltrom kr.900,- pr natt
Dobbeltrom kr.1100,- pr natt
Ekstraseng på rom kr.300,- pr natt

NB! Pris inkluderer frokost og enkel kveldsbuffet.
For booking, ring 35 91 21 00 eller epost: cc.bryggeparken@choice.no
Hotellet har kun 30 rom tilgjengelig, så her gjelder det å være tidlig ute.
Bruk gjerne reservasjonsnummer: 1090GR006008

Opplevelsespakker i nærheten av cupen:
Badeland – 100 kr. pr. person

For booking, ring 35 54 10 40

Badeland ligger noen få minutters gange unna cupen

Design og utvikling: Folkebadet