Priser delt ut på årsmøtet
Publisert: 14. mars 2019


Årets priser ble i år delt ut med styret som jury, da vi føler styret er såpass mye nede på treningsfeltet at vi har godt nok mandat til å avgjøre prisene for i år. Til neste år er det godt mulig vi oppretter en jury som skal se på neste års priser.

Årets trener(e)

Årets trenere, i flertall, er et par hardbarkede mannfolk som stiller opp uke etter uke, måned etter måned og år etter år for kullet de trener. Alltid smilende, alltid fornøyde og alltid på plass. Disse gutta er en fryd å jobbe sammen med og er veldig populære blant spillerne de trener. Årets trenere er trenere for vårt eldste jentelag. De fleste har sikkert skjønt det nå, gutta vi snakker om er trenere for J12 og vi håper disse fortsetter i mange år fremover, helt til damelaget….

Årets trenere får derfor et gavekort hver på G-Max og en nydelig blomsterbukett. Årets trenere er Bjørn Tore Aasen og Peter Aarup.

 

Årets A-lagsspiller

Årets A-lagsspiller var en av de store bærebjelkene i Herkules A-lag 2018. Med et treningsoppmøte langt over gjennomsnittet, sentral posisjon i laget og gode holdninger både på og utenfor banen symboliserte han det vi ønsker fra en a-lagsspiller. Hans erfaring og villighet til å hjelpe yngre spillere var gull verdt og hans ferdigheter og innstilling på banen var helt avgjørende for at vi tok poengene vi trengte til å havne på en respektabel plassering i Kretsligaen. Han fortjener fullt og helt prisen for årets spiller 2018. Vi skulle gjerne beholdt spilleren også i 2019, men han skal hjelpe Storm med å kjempe i 3. divisjon i 2019. Vi ønsker han all lykke til med det!

Årets A-lagsspiller får et gavekort fra G-Max og en nydelig blomsterbukett. Årets A-lagsspiller er Mats Borgholt Hansen.

 

Årets juniorspiller

Årets juniorspiller er en spiller som er på de fleste treninger, gir alt for laget og har hatt en enorm fremgang. Mye av fremgangen skyldes et bra fokus og en stor stå-på vilje. Spilleren har også fått stor tillit på A-laget og spiller de fleste kamper i tillegg til juniorlaget. Spilleren er en fin type som er en god ressurs å ha rundt laget, med de rette verdiene og holdningene. Han er en rollemodell for andre på laget og ikke minst de yngre medlemmene i klubben.

Årets juniorspiller får også et gavekort fra G-Max og en nydelig blomsterbukett, som helt sikkert moren får stor glede av. Årets juniorspiller er derfor Jostein Kolle.

 

Årets ildsjel

Årets ildsjel er en mann som stiller opp for klubben og bidrar stort for at anlegget skal fungere optimalt. Han er en nær nabo av klubben og er ikke langt unna ved behov. Sammen med vår eminente vaktmester Preben, skrur de på alt av maskiner vi har på området og sparer klubben for mye penger ved å fikse det vi allerede har.

Årets ildsjel som aldri ber om noe i retur, får et diplom han kan henge inni traktoren og en nydelig blomsterbukett. Årets ildsjel er Atle Heibø.

 

Æresprisen

Styret i Herkules fotball som denne gang også fungere som jury, har bestemt at æresprisen denne gang går til 3 personer som gjennom en mannsalder har bidratt til at Herkules fotball er der de er i dag. Dette går enten på økonomien, det sportslige, anlegget vårt, sponsorer osv. De har bidratt til at medlemmene har hatt et sted å dra til. De var hovedansvarlige for at det første kunstgresset ble lagt for 15 år siden og var store bidragsytere til at nytt kom på plass i år. De bruker masse av sin fritid til å sørge for at alt er bra, blir fulgt opp og stemmer. Man kan nesten kalle dem mistrene Herkules, hvis det er lov å si. De er overskriftene når det handler om frivillighet. Det er mannfolk med ben i nesa, som kun ønsker det beste for klubben. Når det er sagt…..har alle disse nylig sittet i styret over mange år, men har gått over til hovestyret. Her sysler de med store prosjekter som oppussing av hele klubbhuset foran 100 års jubileet neste år. Det er min og styrets store glede å si at:

Æresprisen går til Ivar Holand, Atle Nilsen og Tor Sørensen.

Design og utvikling: Folkebadet