Lag:
Voksen:

Ungdom:

Barn:


» Hovedsponsorer
John Kristian ny FIKS ansvarlig

John Kristian Solvang har takket ja til å bli ny FIKS ansvarlig i klubben.


John Kristian Solvang er for tiden trener for G8 i Herkules fotball. I tillegg har han takket ja til å bli klubbens FIKS ansvarlig. Det er ikke alle som er klar over hva FIKS er, derfor prøver jeg å forklare under her.

FIKS er Fotballens Informasjons- og Kommunikasjonssystem. Programmet brukes til registrering, kontroll, statistikk, historikk for alt som har med fotball å gjøre. Det vil si, at alle medlemmer i Herkules fotball skal være registrert inn på et lag i systemet med navn og alder. FIKS skal ha kontroll på følgende:

  • Kamper

  • Spillere, trenere, ledere m.fl.

  • Overganger

  • Kompetanse

  • Med mer

De fleste lag har gjerne en lagleder som styrer med utstyr, påmelding til cuper og sørger for at laget får gjennomført en trening. Trenerne trener lagene, mens laglederne tar seg av det administrative. Det er også lagleders ansvar å holde orden i FIKS for sitt lag. Allerede fra G13 skal lagledere registrere spillere til en kamp i FIKS. 

John Kristian sin jobb består i å hjelpe kommende lagledere til å ta i bruk FIKS. Han skal ikke gjøre jobben for dere, men han skal veilede i bruken og sørge for at jobben blir gjort sammen med dere.

Herkules fotball er takknemlig for at John Kristian har takket ja til dette.

Ta kontakt med ham for spørsmål på: 482 32 811


Facebook Twitter Epost


» Sponsorer
» Støttespillere
Site powered by Sniggabo CMS v. 3.18