Lag:
Voksen:

Ungdom:

Barn:


» Hovedsponsorer
G-Max Cup 2017

G-Max Cup 2017 er kun dager unna. All praktisk informasjon er å finne her.

VELKOMMEN TIL G-MAX CUP 2017

Herkules fotballgruppe ønsker deg og ditt lag velkommen til fotballcup i Herkules Idrettspark i Skien. Vi har mottatt påmelding fra 108 lag som vi har fordelt med kamper lørdag og søndag. Det er et par praktiske ting som er viktig å få med seg mens dere er her. Mye av informasjonen under her får vi spørsmål om før cupen settes i gang og i løpet av helgen. Les gjerne gjennom og gjør deg kjent. Vennligst send denne mailen videre til foresatte i din klubb.
 
Se nederst for...
- Fullstendig kampoppsett for begge dager
- Banekart over Herkules Idrettspark
 
Parkering
Adressen er Sondre Norheims vei 20, 3734 Skien. Fra riksvei 36 gjennom Skien, tar du av på vei 48, opp Bjørntvedtvegen og følger skilting mot Herkules Idrettspark. Ta med 50 kroner og vennligst følg anvisning av parkeringsvaktene kledd i gule refleksvester. Det er ikke tillatt å parkere i nærliggende boliggater. Vi tar også betaling med VISA terminal på parkeringen.
 
Kiosk
Vi har et bredt utvalg i flere av kioskene våre. Vi har en kortautomat i stadionkiosken (lite gult hus) og grillkiosken ute på plassen og kontanter i den lille kiosken på vei til friidrettsstadion. MEN, vi bruker VIPPS på hele området (nr: 94539). Utvalget vårt består av pølser, burgere, kaker, vafler, mineralvann, slush og lignende. I år igjen serverer vi nystekte baguetter som det sunne alternativet.
 
Herkules fotball finnes på VIPPS, søk opp nr. 94539 (eller søk opp Herkules fotball).
 
Kampene og oppsettet
Kampene varer i 1x25 minutter. Speaker starter og stopper alle kampene med en fløyte i mikrofonen. Dommerne som dømmer alle kampene er spillere i Herkules fotball og har gjennomgått et dommerkurs i forkant av cupen. Dommerne ser dere i turkise t-skjorter med teksten DOMMER bakpå. Vi vet det er stor forskjell på dommerne i måten de dømmer på, men vennligst vis litt respekt overfor dem.
 
Alle banene er merket med banenummer som fremgår av kampoppsettet. Banenumrene starter fra de minste lagene. 3-banene får nr. 1-2, 5-banene får 3-8 og 7-banene 9-15. Sluttspillene for G13 og G14 følger NFF´s regler for barnefotball.
 
Vi ber dere studere kampoppsettet nøye. De fleste årsklassene har fått utdelt en bestemt bane, men i de klassene det er mange påmeldte, har vi spredd kampene på flere baner. Se derfor etter fargekodene på klassen til laget ditt. Vedlagt kampoppsett vil ikke bli endret på nytt. Dette er endelig oppsett. Her har vi justert noe ift. endringer som kom inn ved fristen lørdag morgen.
 
Aktiviteter
G-Max er en samarbeidspartner til klubben og vil være representert med eget utsalg og selge sterkt reduserte priser på det meste av fotballutstyr.
 
Avslutning
Når lagene er ferdig med alle kampene sine søndag (lørdag for noen), kan premier hentes pr. lag i sekretariatet. Da får hvert lag pokaler til sine spillere.
 
Vertskapet for cupen finner du med egne t-skjorter det står «VERT» på ryggen. Vi er plassert i sekretariatet (mellom kunstgressbane og klubbhus) samt i kiosker og ellers på området. Har du noe du ønsker svar på, still spørsmål til oss, så hjelper vi deg så godt vi kan.
 
Vi gleder oss til å se dere godt opplagte til to dager med moro.
 
GOD CUP!

Last ned dokumenter:
2017-09-06: Søndagskampene 
2017-09-06: Lørdagskampene 
2017-09-04: Banekart 

Facebook Twitter Epost


» Sponsorer
» Støttespillere
Site powered by Sniggabo CMS v. 3.18