Lag:
Voksen:

Ungdom:

Barn:


» Hovedsponsorer
Frisker opp samarbeidet med Akrobat

Herkules fotball sine medlemmer får fortsatt knallpris fra Akrobat.

Fotballmedlemmene våre har i lengre tid hatt fordelen av bra priser hos Akrobat treningssenter. Nå frisker vi opp avtalen ytterligere. Vi har tatt en ny prat med innehaver av senteret i Skien Fritidspark, Grete Lie.

Akrobat Treningssenter ligger i 2. etasje, opp trappene fra inngangen til badeland. Her kan du trene alt fra kondis, spinning, pilates, sirkeltrening, core m/stang, yoga og mye mer. De har til og med bygd om litt og fått et eget Cross-fit område.

Herkules sine medlemmer får månedspris på kr. 250,-. Er du en forelder eller foresatt for medlemmet, får du også fordeler med kun kr. 300,- per måned. Som ny kunde, enten spiller eller foresatt, betaler du også en innmeldingsavgift på kr. 100,-. Da mottar du et medlemskort som bevis. For disse månedsprisene er det 12 måneders bindingstid.

Er du ansatt i Skien kommune, Sykehuset i Telemark, Herkules kjøpesenter eller er du et KRIO medlem, har du rett på TBV avtalen. Avtalen koster kr. 499,- pr måned og gjelder trening, bad og velvære. Denne har også 12. måneders bindingstid

Ta turen innom og prøv deg litt frem, hva fungerer for deg

Facebook Twitter Epost


» Sponsorer
» Støttespillere
Site powered by Sniggabo CMS v. 3.18