Lag:
Voksen:

Ungdom:

Barn:


» Hovedsponsorer
Fair Play-kontrakt

Inngå Fair Play-kontrakter med spillerne på ditt Herkules-lag!

Herkules Fotball har utarbeidet egne Fair Play-kontrakter som klubben oppfordrer alle lag å inngå med sin spillergruppe før årets sesong. Fair Play er mer enn bare gule og røde kort, det handler om gode holdninger, hvordan vi tar vare på hverandre internt i laget og ikke minst hvordan vi forholder oss til våre motstandere. Når du spiller fotball i Herkules representerer du klubben – og vi har om at alle spillere følger punktene som du finner i Fair Play-kontrakten:

  • Vis respekt for treneren, dommeren og spillets regler
  • Vis respekt for laget og lagkameratene dine
  • Vis respekt for dine motspillere
  • Møt presis til trening, kamper eller andre avtaler
  • Ikke vær med på mobbing, rasisme eller annen dårlig oppførsel
  • Bidra til at alle trives og har det gøy med fotballen
  • Tap og vinn med samme sinn

Vi oppfordrer altså trenere og lagledere til å ta i bruk denne kontrakten for å sette en standard for holdningene som skal gjelde i laget i 2017. Ta det opp på foreldremøter og med spillerne før sesong! Kontrakten er mellom spiller og trener/lagleder, men er samtidig noe den enkelte inngår med Herkules som klubb. Den kan brukes aktivt som et forebyggende tiltak for å utvikle gode holdninger i gruppa, men også refereres til dersom noen skulle bryte punktene i kontrakten underveis i sesongen.

Ta den i bruk, her kan du laste den ned og skrive den ut. Kontrakten vil også deles ut og diskuteres på neste trenerforum den 3. april! Blir du med på dette? Si ifra til sportslig leder Ole Andre Ramberg at du møter opp i Kulesbua klokken 1900 denne kvelden.

Last ned dokumenter:
2017-03-08: Fair Play-kontrakt 

Facebook Twitter Epost


» Sponsorer
» Støttespillere
Site powered by Sniggabo CMS v. 3.18