Lag:
Voksen:

Ungdom:

Barn:


» Hovedsponsorer
Ga bort prispengene

Rune Almenning Jarstein ga bort 10.000 kroner han fikk da han mottok Telemark Idrettskrets ærespris for 2016.

Rune Almenning Jarstein ga bort 10.000 kroner han fikk da han mottok Telemark Idrettskrets ærespris for 2016. I hans gamle klubb, Herkules, ble det en lykkelig avslutning på året.

- Jeg har vært i flere klubber, men Herkules er den klubben som har betydd mest for meg. Det er barndomsklubben min, sier tysklandsproffen på nyttårsaften.


Møtte gamleklubben
Lørdag møtte den tidligere Herkules-keeperen styremedlemmer i barndomsklubben, som var over seg av beundring av gesten til landslagskeeperen.

- Det er helt fantastisk. For oss betyr dette veldig mye, sier leder Tore Hammersmark.

Sammen med andre styremedlemmer og fotballspillende Herkules-gutter, ble møtet med landslagskeeperen hyggelig.

- Det føles veldig riktig at Herkules får disse pengene, mener Almenning Jarstein.

32-åringen mottok et fat og en sjekk på 10.000 kroner torsdag formiddag.

Fikk pris av gamletreneren
Sondre Fjelldalen, TIKs organisasjonsjef, sa til Varden da Almenning Jarstein mottok prisen at han er stum av beundring for framgangen til hans tidligere læregutt på Herkules sitt A-lag.

- Rune har vært fantastisk god siden den gangen, og karrieren hans er det ikke noe å utsette på. Man så tidlig at det bodde noe i denne gutten, skryter treneren.

Telemark Idrettskrets sin ærespris er den høyeste bemerkelsen en aktiv utøver kan få i Telemark.

- Denne prisen er den høyeste utmerkelsen man kan få som idrettsutøver i Telemark, og blant de tidligere vinnerne er rekke verdensmestere og olympiske mestere, sier Sondre Fjelldalen.

Prisen fra Telemark Idrettskrets er ikke den første prisen Almenning Jarstein mottar dette året.

- Jeg ble kåret til årets spiller av NISO. Det er også en pris jeg setter veldig pris på, for der er navn som John Arne Riise og John Carew som har mottatt denne tidligere, sier keeperen.

Går til bredden i klubben
Planer for bruk av gaven fra Rune Almenning Jarstein, har klubben ikke.

 - De vil brukes der det er nytte. Vi skal blant annet skifte dekket på kunstgressbanen. Disse pengene dekker noen kvadratmeter når dekket skal destrueres. Alt koster penger, og for en dugnadsbasert klubb som Herkules er det gull verdt å få en slik sum på årets siste dag. For oss er dette en god dugnad, og pengene kommer bredden til nytte, legger Hammersmark til.

Bytt klubb - vi skal bytte dekke!
Anlegget til Herkules har vokst seg stort og flott de siste ti årene. Penger fra Rune Almenning Jarsteins overganger fra Odd til Rosenborg og Viking, og til tyske Hertha Berlin, har gitt klinkende mynt. Disse er igjen ført inn i anlegg på Herkules sitt flott anlegg.

- Nå skal vi skifte banedekke, og det er vel på tide at du skifter klubb igjen, slenger et av styremedlemmene til Almenning Jarstein.

Facebook Twitter Epost


» Sponsorer
» Støttespillere
Site powered by Sniggabo CMS v. 3.18